Bedrijven

  • (inspiratie)Workshops

Zoek je als bedrijf of als team inspiratie om een teamoverleg te onderbreken? Wil je je laten inspireren om vol energie verder te werken aan jullie gezamenlijk doel?

Boek dan een inspiratie workshop. De duur bedraagt maximaal 180 minuten. Ervaar wat een dergelijke sessie voor de teamspirit en samenwerking kan betekenen. Jullie komen vol energie en inspiratie deze workshop uit om het teamwork weer op te pakken!

  • Verzuim:

Verzuim is een grote kostenpost voor bedrijven. Investeren in de (mentale) gezondheid van de werknemers, met als doel de draagkracht en energiebalans te versterken, is daarom geen overbodige luxe.

Hiermee valt in sommige gevallen ook langdurig verzuim te voorzien of zelfs te voorkomen. Hoe kun je als werkgever de mentale gezondheid vergroten? Welke invloed heeft dit op werkgeluk? En zorg je ervoor dat iedereen op de juiste plek zit qua inzet van passie & talent?

  • Re-integratie:

Hoe kun je als medewerker met of na kanker, het werk weer oppakken? Welke zaken houden je bezig en hoe kun je (mentaal sterker) terugkeren in het arbeidsproces? Als werkgever kun je dit traject optimaliseren door het aanbieden van een coachings traject voor je zieke werknemer.

  • Workshops voor zorg- en maatschappelijke organisaties:

Speciaal voor organisaties die actief zijn in de zorg- en/of maatschappelijke sector, zijn er speciale trainingen op gebied van zelfredzaamheid. Dit begint met het bewustwording van wat kwaliteit van leven voor de teamleden betekent. Hoe sta je zelf in het leven en hoe neem je dit mee in je dagelijks contact met de cliënten?

Kijk in dit menu rustig verder naar alle mogelijkheden!

This site is protected by wp-copyrightpro.com