Workshops & training

Ben je werkzaam in een bedrijf binnen de gezondheidszorg?

Bedrijven zoals (thuis)zorg organisaties, maatschappelijke organisaties en instellingen die actief zijn binnen het sociaal domein, hebben dagelijks te maken met zorg voor hun cliënten/patiënten. Maar hoe stimuleer je hen eigenlijk op een manier waarmee je de regie bij hen laat, maar wel steun biedt?

(inspiratie)Workshop

Een teamworkshop Big Five For Life kan inspiratie geven voor je dagelijkse werk!

Het team leert elkaar door een tweedaagse workshop goed kennen, maakt kennis met elkaars waarden en dat vormt een stevige basis voor een team waarin vertrouwen en respect sleutelwoorden zijn.

Leer met jouw teamleden allemaal je 5 belangrijkste levensdoelen helder te krijgen en je kunt focussen op wat écht belangrijk is, zowel zakelijk als privé!

De opgedane inzichten zijn zeer goed toepasbaar in je werk met patiënten/cliënten en bevorderen het contact en de kwaliteit van de zorg die geleverd wordt!

De workshop kan zowel op kantoor als op een externe locatie gegeven worden en eventuele uitbreiding van het programma met een sessie mindfulness of yoga is mogelijk!

Training

Als team werkzaam in de zorg of het sociaal domein heb je dagelijks contact met jullie patiënten/cliënten. Behalve het leveren van de noodzakelijke zorg, wil je ook dat je cliënten gestimuleerd worden in hun zelfstandigheid. Je wilt hun zelfredzaamheid vergroten. Maar hoe pak je dit aan? Wat versta je als team onder zelfredzaamheid? Wat betekent kwaliteit van leven voor je cliënt? En hoe bepaal je wat wel of niet haalbaar is in het stimuleren van de zelfredzaamheid?

Daarnaast kijken we naar het werken binnen een team. Hoe werk je samen aan het zelfde doel? En wat is het gezamenlijk doel eigenlijk? Zit iedereen op één lijn?

WEERinREGIE biedt trainingen rondom dit onderwerp aan. De basis bestaat uit bewustwording. Want voordat je iets bij een ander wilt bewerkstelligen, zul je eerst bewust moeten zijn van wat je eigen waarden zijn en wat je zelf onder kwaliteit van leven verstaat. Door de bewustwording, krijgt het team diverse tools in handen, waarmee ze zelf kunnen bepalen hoe ze dit kunnen inzetten bij het dagelijks contact met de cliënten.

Neem voor meer informatie contact op om jullie wensen te bespreken!

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com