Mantelzorger

Mantelzorger zijn

Als mantelzorger van een zieke dierbare ben je er maar druk mee. Je gaat mee naar behandelingen, gesprekken of onderzoeken, en qua emoties doorga jij een zelfde soort proces als je zieke ouder. Je zekerheid, vertrouwen en zorgeloosheid zijn in één klap verdwenen en je vraagt je af hoe het straks verder moet.

Maar daarnaast heb je misschien ook nog een gezin en een drukke baan waaraan je je aandacht moet besteden.

  • Heb je het gevoel alle ballen te moeten hoog houden?
  • Is je energie soms ver te zoeken?
  • Maak je je zorgen over hoe je verder moet straks?
  • Vraag je je af wat je nu écht wilt?
  • Wil je weer een balans vinden?

Dan ben je bij WEERinREGIE op het juiste adres! Door de workshops die WEERinREGIE biedt, leer je jouw kracht te vinden en weer een balans te krijgen. En ondanks dat je problemen niet ineens als sneeuw voor de zon verdwijnen, voel je je mentaal weer gezond en stabieler!

Klik hier om te lezen over het juiste duwtje in de rug!

 

Mogelijke trainingen:

  • Basistraining “Discovery workshop”  2 dagen + 90 dagen online

Lees hier meer over deze basistraining!

  • Training “Leven na overleven” Basis training + 4 consulten 

De training “leven na overleven’ is een uitbreiding van de basistraining. Naast de basistraining worden namelijk nog 4 consulten gepland. Tijdens deze consulten wordt verder ingegaan op het omgaan met ziekte, vermoeidheid, veranderd energieniveau ed. Uitbreiding van het aantal consulten is altijd mogelijk.

  • Training “Loopbaan na ziekte” Basis training + assessment + 4 consulten

De training “loopbaan na ziekte” is een uitbreiding van de basistraining op het gebied van loopbaan. Deze uitbreiding wordt gedaan door middel van een assessment en nog 4 consulten, waarbij verder ingegaan wordt op het vervolgen van de loopbaan. Door een combinatie te maken van oefeningen en opdrachten én de uitkomst van het assessment, zal uiteindelijk het traject worden afgerond met een loopbaanadvies.

This site is protected by wp-copyrightpro.com