Voor teams


Team training

Als een werknemer of diens partner ziek wordt, heeft dat invloed op het werk. Het kan zijn/haar concentratievermogen en/of energie niveau beïnvloeden, maar ook de rol binnen het team en collega’s.

Hoe ga je daar als team mee om? Wat zijn de behoeftes en hoe maak je zaken bespreekbaar? Welke invloed heeft dit op het functioneren van het team en wat kan er verbeterd worden?

WEERinREGIE ondersteunt teams hierbij. Dat doen we op basis van de DISC persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft de persoonlijke voorkeuren in communicatie, gedragsstijl en talenten weer. Elke persoon heeft een unieke combinatie van de vier stijlen. Door inzicht te krijgen in de stijl van jezelf en elkaar, wordt duidelijk hoe capaciteiten en talent benut kunnen worden. Het bevordert open communicatie, versterkt relaties en onderlinge samenwerking in teams en vergroot de effectiviteit.

De trainingen worden op verzoek en op maat gemaakt. Prijzen worden berekend aan de hand van het aantal uren training, inclusief de voorbereidingstijd.

Trainingen kunnen zowel op eigen locatie, als elders worden gegeven. Voor een buitenlocatie zijn er diverse mogelijkheden, zoals bos, in het weiland, in een fort, in de bloemkassen etc. De kosten voor locatie en eventuele catering wordt doorberekend in de totaalprijs.

Neem voor meer informatie contact op om jullie wensen te bespreken!


This site is protected by wp-copyrightpro.com

Neem nu contact op