Ik heb kanker (gehad)

[breadcrumb]

 

Regie pakken

Als je met of na kanker weer je leven wilt oppakken, kun je problemen ervaren op meerdere vlakken. Bijvoorbeeld op lichamelijk, mentaal, en relationeel gebied. Maar ook op zakelijk gebied m.b.t. het oppakken van je werk. Als je op één of meerdere van deze gebieden problemen ervaart, kan WEERinREGIE je ondersteuning bieden.

WEERinREGIE biedt diverse diensten op gebied van coaching & training waardoor je leert te ontdekken wat je belangrijk vindt en waar je gelukkig van wordt. Hierdoor kun je de regie over je leven weer pakken en het leven leiden dat je wilt hebben!

  • Ik geef jou inzicht in waar je kracht ligt en hoe je dit optimaal benut in je nieuwe leven.
  • We gaan aan de slag met jouw energieniveau zodat je een leven kunt leiden met de juiste balans tussen privé en werk waarin je volledig tot je recht komt.
  • Je durft voor jezelf te kiezen en thuis lukt het elkaar weer terug te vinden en emotioneel te  steunen.
  • Je krijgt tips & tricks die jou helpen om sneller bij de juiste instanties te zijn.
  • In geval van reintegratie, kunnen we ook een loopbaantraject starten waarbij we in kaart brengen wat jouw persoonlijke kenmerken zijn en welk type functie (en/of organisatie) het beste bij je passen.

De trajecten verschillen van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van de hulpvraag. In sommige gevallen zullen een paar gesprekken voldoende zijn, in andere gevallen zal het traject enkele maanden in beslag nemen. We bespreken jouw hulpvraag Daarna bepalen we samen de duur, frequentie en vorm.


Overzicht van het aanbod:

  • Online Experience training

Heb je het gevoel dat je jouw waardevolle tijd niet goed besteed? Weet je niet goed wat jouw waarden zijn? Wil je leren hoe je meer kunt focussen op mooie en leuke momenten? Tijdens de Experience training krijg je, vijf weken lang, elke week een les, inclusief inspirerende filmpjes, uitleg over de les en een prachtig werkboek vol leuke oefeningen.

Je leest er hier meer over!

  • Tweedaagse Discovery Workshop

Een ernstige ziekte, zet je leven volledig op zijn kop. Dit geldt voor zowel degene die het overkomt, als ook voor de dierbaren. Je moet leren je energie goed te verdelen, keuzes durven maken waar jij je tijd aan besteed en zelfs misschien opnieuw leren ontdekken wat jij belangrijk vindt in jouw leven.

Tijdens een tweedaagse workshop, leer je, onder begeleiding, stil te staan bij levensvragen zoals; wat wil ik, wat kan ik, wat vind ik belangrijk? Door middel van interactieve oefeningen, kijken we naar wat je goed kunt, wat je leuk vindt en vooral wat je nu wilt. Nadat je eerst leert te definiëren wat voor jou kwaliteit van leven is, heb je aan het eind van de tweede dag vijf persoonlijke levensdoelen geformuleerd die je houvast en focus zullen geven om het leven weer op te pakken.

Kijk hier voor meer informatie over deze gave workshop!

En wil je hoe anderen de workshop hebben ervaren? Kijk dan snel hier!

  • Loopbaantraject

Je spendeert een groot deel van je tijd aan werk, maar wat doe je als je je beseft dat dat werk niet meer bij je past?

Na een ernstige ziekte, besef je je vaak maar al te goed hoe kostbaar het leven is. Veel mensen kijken dan als het ware terug op wat ze hadden: hun sociale contacten, hun woonsituatie, hun relatie en ook hun werk nemen ze vaak onder de loupe om te bepalen hoe ze verder willen. Het komt dan ook regelmatig voor dat mensen na ziekte, beseffen dat ze op hun werk niet meer op hun plek zitten, of dat ze door de gevolgen van de ziekte niet meer geschikt zijn voor hun oude baan.

Lees hier verder over de loopbaanondersteuning.

  • Een op één coaching

Als je, om welke reden dan ook, de voorkeur hebt om één op één begeleid te worden, is dat ook mogelijk. De workshops kunnen ook individueel gegeven worden. Wanneer je klachten ervaart op lichamelijk, mentaal of relationeel gebied, vragen of twijfels hebt over je loopbaan, kun je één op één coaching van WEERinREGIE inschakelen. We bespreken jouw wensen en bepalen wat er nodig is om jou weer op het goede spoor te krijgen!

Kijk hier verder.

  • Persoonlijkheidsanalyse

Met de ene persoon heb je een betere klik dan met de andere. Met sommigen lijkt het contact als vanzelf te gaan, terwijl met anderen het contact soms wat stroef kan verlopen. Herkenbaar?

Dat is heel normaal, we zijn nu eenmaal niet allemaal hetzelfde! Het kan echter wel vervelende situaties opleveren, zowel op persoonlijk- als ook op zakelijk vlak.

Lees hier wat de persoonlijkheid analyse inhoudt en hoe dit je verder kan helpen.


 

WEERinREGIE is gecertificeerd als Cancer Care Coach bij Big Five For Life en past deze methode toe in de coaching. Doordat de methode van Big Five For Life™ een erkende methode is, die CRKBO geregistreerd is, wordt een coachingstraject vaak vergoed door je werkgever! Vraag er dus zeker eens naar bij je HR manager!

This site is protected by wp-copyrightpro.com