Ik heb kanker (gehad)

Regie pakken

Als je met of na kanker weer je leven wilt oppakken, kun je problemen ervaren op meerdere vlakken. Bijvoorbeeld op lichamelijk, mentaal, en relationeel gebied. Maar ook op zakelijk gebied m.b.t. het oppakken van je werk. Als je op één of meerdere van deze gebieden problemen ervaart, kan WEERinREGIE je ondersteuning bieden.

WEERinREGIE biedt persoonlijke coaching waardoor je leert te ontdekken wat je belangrijk vindt en waar je gelukkig van wordt. Hierdoor kun je de regie over je leven weer pakken en het leven leiden dat je wilt hebben!

  • Ik geef jou inzicht in waar je kracht ligt en hoe je dit optimaal benut in je nieuwe leven.
  • We gaan aan de slag met jouw energieniveau zodat je een leven kunt leiden met de juiste balans tussen privé en werk waarin je volledig tot je recht komt.
  • Je durft voor jezelf te kiezen en thuis lukt het elkaar weer terug te vinden en emotioneel te  steunen.
  • Je krijgt tips & tricks die jou helpen om sneller bij de juiste instanties te zijn.
  • In geval van reintegratie, kunnen we ook een loopbaantraject starten waarbij we in kaart brengen wat jouw persoonlijke kenmerken zijn en welk type functie (en/of organisatie) het beste bij je passen.

Een intake gesprek is altijd gratis en duurt 60 minuten.

Allereerst bespreken we wat je hulpvraag is. We maken samen een plan en bepalen de duur van het traject.

De trajecten verschillen van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van de hulpvraag. In sommige gevallen zullen een paar gesprekken voldoende zijn, in andere gevallen zal het traject enkele maanden in beslag nemen.

De duur, frequentie en vorm bepalen we samen.

WEERinREGIE is gecertificeerd als Cancer Care Coach bij Big Five For Life en past deze methode toe in de coaching.

Doordat de methode van Big Five For Life™ een erkende methode is, die CRKBO geregistreerd is, wordt een dergelijk coachingstraject vaak vergoed door je werkgever! Vraag er dus zeker eens naar bij je HR manager!

Aarzel niet en neem contact met me op via info@weerinregie.nl of via 06 10320214, om te bespreken of ik je kan helpen !

 

 

Mogelijke trainingen:

  • Basistraining “Discovery workshop”  2 dagen + 90 dagen online

Lees hier meer over deze basistraining!

  • Training “Leven na overleven” Basis training + 4 consulten 

De training “leven na overleven’ is een uitbreiding van de basistraining. Naast de basistraining worden namelijk nog 4 consulten gepland. Tijdens deze consulten wordt verder ingegaan op het omgaan met ziekte, vermoeidheid, veranderd energieniveau ed. Uitbreiding van het aantal consulten is altijd mogelijk.

  • Training “Loopbaan na ziekte” Basis training + assessment + 4 consulten

De training “loopbaan na ziekte” is een uitbreiding van de basistraining op het gebied van loopbaan. Deze uitbreiding wordt gedaan door middel van een assessment en nog 4 consulten, waarbij verder ingegaan wordt op het vervolgen van de loopbaan. Door een combinatie te maken van oefeningen en opdrachten én de uitkomst van het assessment, zal uiteindelijk het traject worden afgerond met een loopbaanadvies.

This site is protected by wp-copyrightpro.com