Discovery workshop

De Discovery Workshop is een belangrijk onderdeel van de methode van Big Five for Life™. 

Doel van de workshop

Tijdens deze tweedaagse workshop, leren de deelnemers, onder begeleiding, stil te staan bij levensvragen zoals; wat wil ik, wat kan ik, wat vind ik belangrijk? Door middel van interactieve oefeningen, kijken we naar wat voorkeuren, kwaliteiten en vooral wat iedereen wil bereiken in het leven. Nadat iedereen eerst leert te definiëren wat voor hen kwaliteit van leven is, hebben de deelnemers aan het eind van de tweede dag vijf persoonlijke levensdoelen geformuleerd die houvast en focus zullen geven om het leven weer op te pakken.

Deze workshops vinden plaats op een mooie inspirerende locatie, onder begeleiding, met volledige verzorging van drankjes, lunch en versnaperingen. Iedereen ontvangt een persoonlijk werkboek, een leesboek naar keuze over deze krachtige methode én krijgt 100% garantie op het vinden van hun vijf persoonlijke doelen.

Na het afronden van de workshop, ontvangt elke deelnemer bovendien nog 90 dagen online coaching om het geleerde ook daadwerkelijk te gaan toepassen!

Persoonlijke ontwikkeling

Deze workshop is een zeer krachtig hulpmiddel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Behalve dat het wordt ingezet voor mensen die om de één of andere manier zijn vastgelopen in hun leven (denk hierbij aan burn-out, scheiding, loopbaantwijfels, ernstige ziektes enz.), is het ook een prachtige workshop voor een team activiteit! Het zorgt er namelijk voor dat iedereen elkaars drijfveren leert kennen, waardoor het team elkaar nóg beter leert kennen!

De prijs hiervoor bedraagt € 795,- (excl. BTW, 21%) per persoon. Voor groepen vanaf 8 personen kan een groepsprijs gegeven worden. 

Via onderstaand formulier kun je contact opnemen om je vragen en de mogelijkheden te bespreken!

This site is protected by wp-copyrightpro.com