Mentale gezondheid bij kanker

Tijdens en na een ernstige ziekte, kun je het gevoel hebben jezelf te zijn kwijt geraakt. Maar ook zonder ziekte, kun je het gevoel hebben dat er iets mist. Je voelt je niet in balans, je voelt onrust, of je voelt je niet gelukkig.

Wil je weer de regie pakken? Het begint allemaal bij je bewust te worden van wat er zowel lichamelijk als mentaal met je gebeurt.

In het e-book Werkboek Gezondheid, krijg je 11 oefeningen en lees je achtergrond informatie. Dit helpt je om inzicht te krijgen in je gedachten, je gevoel en je gedrag.

Door met de simpele oefeningen aan de slag te gaan, kun je in een relatief korte tijd zelf al flink wat stappen zetten in het bewust worden van wat je bezig houdt, wat je wilt veranderen en hoe je daarmee kunt beginnen.

Na het volgen van de 11 stappen heb je inzicht gekregen in je angsten, leef je bewuster en positief en kom je daadwerkelijk in actie.

Het bijhouden van de oefeningen in een schrift of boekje, zorgen er tevens gelijk voor dat je een naslagwerk hebt!

De oefeningen kun je telkens weer opnieuw doen. Wanneer het dus even niet zo lekker gaat, of je merkt dat je weer een terugval hebt, kun je dit werkboek er weer bij pakken en de oefeningen opnieuw maken!

This site is protected by wp-copyrightpro.com