Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratieworkshop: leven met/na kanker

17 februari 14:00 - 16:00

Over de workshop:

Tijdens een behandeltraject voor kanker word je dagindeling en ritme bepaald door afspraken, onderzoeken en behandelingen.

Na een dergelijk intensief traject, kan het voorkomen dat je het gevoel hebt in een gat te vallen. Je omgeving verwacht dat je blij bent en nu je leven weer oppakt. Maar je lijf is verandert, je energieniveau is niet meer hetzelfde, misschien vind je het lastig om je werk weer op te pakken en je vraagt je af waar je moet beginnen om weer verder te kunnen gaan.

Wie ben ik, wat vind ik belangrijk en hoe kan ik mijn leven weer oppakken, zijn voorbeelden van vragen die je kunnen bezighouden.

Tijdens deze workshop, krijg je inspiratie door mooie filmpjes en leuke oefeningen. het doel is om je bewust te maken van wat je belangrijk vind en inspiratie te geven over hoe jij je leven weer kunt oppakken. Dit alles is gebaseerd op de Big Five For Life TM methode. Dit is een zeer succesvolle en praktische methode die je leert op een andere manier naar het leven te kijken. Na het volgen van de workshop heb je een eerste kennismaking gemaakt met deze methode en kun je de opgedane inzichten direct toepassen. De bestseller boeken van Big Five For Life zijn tijdens deze middag verkrijgbaar.


Over de locatie:

De workshop wordt gehouden in het inloophuis Amstelveen, gevestigd in Villa Randwijck.

Het inloophuis biedt ondersteuning en lotgenoten contact voor mensen met kanker en hun naasten. Elke eerste en derde zondag van de maand, wordt tussen 14:00 en 16:00 een afwisselend programma aangeboden.

Aanmelden kan via info@weerinregie.nl

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
14:00 - 16:00

Organisator

WEERinREGIE
Telefoon:
0610320214

Locatie

Villa Randwijck
Catharina van Clevepark 10
Amstelveen, 1181 AT Nederland
+ Google Maps

This site is protected by wp-copyrightpro.com