Online training


Wat is de experience?

De Experience is een online trainingsprogramma. Levenslang dag en nacht beschikbaar!

Waar besteed jij je tijd aan?

Waar besteed jij je waardevolle tijd aan? Wat zijn jouw waarden? En wat zijn voor jou momenten die je graag vastlegt? Tijdens de Experience leer je dit en nog veel meer over jezelf. Denk je bij jezelf: ik weet niet wat ik wil, welke kant moet ik op? Plan je onvoldoende tijd voor jezelf in of weet je niet goed hoe je jouw tijd moet besteden? Dan wordt het tijd voor jou om de Experience te ontdekken.

Iedere week een les, vijf weken lang!

De Experience bestaat uit vijf wekelijkse inspirerende lessen. De lessen spitsen zich toe op jouw reis naar nieuwe inzichten. Tijdens iedere les staat een nieuw onderwerp centraal dat jou handvaten geeft om zoveel mogelijk focus in je leven te krijgen en mooie momenten in je leven te herkennen. Deze online training is een stap in de richting naar focus in je leven, het ontdekken van belangrijke en mooie momenten in je leven, zodat jij weer lichtjes in je ogen krijgt. Een must voor als je niet weet wat je wilt.

Krijg je focus terug!

Als je dit herkent, is het nu misschien tijd om actie te ondernemen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen. Je gaat zelf ontdekken wat bij jou past. Je krijgt handvaten die jou liefdevolle duwtjes in de goede richting geven, zodat jij aan het eind van de rit kunt zeggen:  ik doe de dingen die ik wil gaan doen, ik heb mijn focus weer terug!

Wat levert het op?

Een online training volgen, zonder te weten wat je ervoor terugkrijgt? Bij de Experience weet je waar je aan toe bent.

De Experience geeft jou:

*Je focus weer terug

*Inzicht in kansen die in je leven voorbij vliegen

*Genieten en herkennen van mooie momenten in je leven

*Het schrappen van onnodige dingen die jouw waardevolle tijd opslurpen

*De zekerheid dat je de lessen en inspiratie in je dagelijks leven kunt toepassen: wat je ook maar doet

*Ontdekken wat voor mooie momenten je elke dag kan beleven

*Inzicht in jouw waarden en je anti-waarden en een plan hoe je daarmee omgaat

*Een online workshop, toegankelijk voor iedereen én levenslang dag en nacht beschikbaar!


Deze online training voor persoonlijke ontwikkeling is de eerste te volgen training met de Big Five for Life methode. Deze wereldwijde krachtige methode kan je snel en effectief helpen en in je kracht zetten. De Discovery workshop met het 90 dagen online programma naderhand,  is het vervolg hierop.


Klik HIER om de training te bestellen.

This site is protected by wp-copyrightpro.com

Neem nu contact op