Inspiratie coachtraject

Heb je het idee dat je niet precies weet wat je wilt? Voel je dat je weinig energie hebt? En kun je wel wat hulp gebruiken?

Met een inspiratie coachtraject help ik je weer in de juiste richting! Je begint met een online training van vijf weken (de experience training). Vijf weken lang ontvang je inspiratie, filmpjes en oefeningen om je te inspireren en activeren. Je ontdekt waar je je tijd aan besteed en leert om hierin betere keuzes te maken die zullen bijdragen aan je energie.

De training volg je gewoon thuis, achter je laptop. Daar mag je vijf weken over doen, maar je kunt er ook langer de tijd voor nemen. De lessen zullen nadien levenslang beschikbaar blijven. Je kunt ze er dus altijd weer bij pakken!

Naast de online training, krijg je nog drie één op één gesprekken, telefonisch, of via Skype. Ook hiervoor hoef je dus niet de deur uit.

De gesprekken plannen we op basis van jouw behoefte. Dat kan dus zijn ergens halverwege de experience training, maar dat kan ook nadat je de experience training al hebt afgerond. Jij bepaalt!

Het resultaat?

  • Je ervaart meer energie
  • Je ontdekt waar je écht blij van wordt
  • Je leert om keuzes te maken
  • Je kunt makkelijker bepalen waar je jouw tijd aan besteed
  • Je ervaart meer levensgeluk!

This site is protected by wp-copyrightpro.com