Loopbaancoaching

Loopbaancoaching:

Om verschillende redenen kunnen er loopbaantwijfels ontstaan. Zeker wanneer de mentale en/of fysieke gezondheid het heeft laten afweten. Veel mensen kijken dan als het ware terug op wat ze hadden: hun sociale contacten, hun woonsituatie, hun relatie en ook hun werk nemen ze vaak onder de loupe om te bepalen hoe ze verder willen.

Het komt dan ook regelmatig voor dat mensen door of na ziekte, beseffen dat ze op hun werk niet meer op hun plek zitten, of dat ze door de gevolgen van de ziekte niet meer geschikt zijn voor hun oude baan.

Met een loopbaantraject worden kwaliteiten, waarden en persoonlijke stijl onder de loupe genomen.

We beginnen met de basis: de werknemer als persoon.  Wat wil je, wat kun je en wat vind je leuk, zijn vragen die aan de orde komen.

Als we dit in kaart hebben gebracht, gaan we door middel van oefeningen, opdrachten en een assessment (DISC) ook aan de slag met het in kaart brengen van talent, voorkeuren en wensen.

Een traject neemt ongeveer 4 tot 6 maanden in beslag.

We werken toe naar een persoonlijk ontwikkelingsplan en we ronden af met een loopbaanadvies, zodat de werknemer precies weet welk type baan en werkomgeving past bij de huidige situatie en wensen!

This site is protected by wp-copyrightpro.com