Assessment (DISC)


Met de ene persoon heb je een betere klik dan met de andere.

Met sommigen lijkt het contact als vanzelf te gaan, terwijl met anderen het contact soms wat stroef kan verlopen. Herkenbaar?

Dat is heel normaal, we zijn nu eenmaal niet allemaal hetzelfde! Het kan echter wel vervelende situaties opleveren, zowel op persoonlijk- als ook op zakelijk vlak.

Als je weet wat jouw eigen stijl van communicatie en gedrag is, kun je jezelf en daardoor ook anderen beter leren begrijpen. Je hoeft je stijl absoluut niet aan te passen, maar je kunt wel leren hoe je rekening kunt houden met de stijl van de ander. Jullie onderlinge communicatie, relatie en eventuele samenwerking zal erdoor verbeteren!

Je krijgt online toegang tot het maken van een assessment, een uitgebreid verslag over jouw stijl én een persoonlijk gesprek waarin je nadere toelichting krijgt op jouw assessment en inzichten opdoet die je direct kunt toepassen!

Het DISC assessment kan tevens worden uitgebreid met inzicht in drijfveren en denkstijlen. Hierdoor wordt nog meer inzicht verkregen in de verschillende motivatoren van de teamleden wat bijdraagt aan de communicatie en samenwerking!

This site is protected by wp-copyrightpro.com

Neem nu contact op