Coaching en training

 

Online experience training:

Weet je niet goed wat jouw waarden zijn? Wil je leren hoe je meer kunt focussen op mooie en leuke momenten?

Tijdens de Experience training krijg je, vijf weken lang, elke week een les, inclusief inspirerende filmpjes, uitleg over de les en een prachtig werkboek vol leuke oefeningen.

De training is een eerste stap in de richting naar focus in je leven en het ontdekken van belangrijke en mooie momenten, zodat je weer lichtjes in je ogen krijgt. Een must voor als je niet goed weet wat je nu eigenlijk wilt, weinig energie ervaart of het gevoel hebt dat je vastloopt.

Persoonlijkheidsanalyse:

Met de ene persoon heb je een betere klik dan met de andere.

Met sommigen lijkt het contact als vanzelf te gaan, terwijl met anderen het contact soms wat stroef kan verlopen. Herkenbaar?Dat is heel normaal, we zijn nu eenmaal niet allemaal hetzelfde!

Het kan echter wel vervelende situaties opleveren, zowel op persoonlijk- als ook op zakelijk vlak.

Als je weet wat jouw eigen stijl van communicatie en gedrag is, kun je jezelf en daardoor ook anderen beter leren begrijpen. Je hoeft je stijl absoluut niet aan te passen, maar je kunt wel leren hoe je rekening kunt houden met de stijl van de ander. Jullie onderlinge communicatie, relatie en eventuele samenwerking zal erdoor verbeteren!

Je krijgt online toegang tot het maken van een assessment, een uitgebreid verslag over jouw stijl én een persoonlijk gesprek waarin je nadere toelichting krijgt op jouw assessment en inzichten opdoet die je direct kunt toepassen!

 

Eén op één coaching:

Je kunt als mantelzorger of chronisch zieke, behoefte hebben persoonlijke begeleiding.

Aan iemand die met je meedenkt, die je leert in inzicht te krijgen hoe jij met dingen omgaat, of gewoon voor het luisterend oor zonder te oordelen.

Een op één coaching is dan een goede manier om ondersteuning te krijgen. Wanneer je klachten ervaart op lichamelijk, mentaal of relationeel gebied, vragen of twijfels hebt over je loopbaan, kun je één op één coaching van WEERinREGIE inschakelen. We bespreken jouw wensen en bepalen wat er nodig is om jou weer op het goede spoor te krijgen!

 

Tweedaagse Discovery training:

Tijdens een tweedaagse workshop, leer je, onder begeleiding, stil te staan bij levensvragen zoals; wat wil ik, wat kan ik, wat vind ik belangrijk? Door middel van interactieve oefeningen, kijken we naar wat je goed kunt, wat je leuk vindt en vooral wat je nu wilt. Nadat je eerst leert te definiëren wat voor jou kwaliteit van leven is, heb je aan het eind van de tweede dag vijf persoonlijke levensdoelen geformuleerd die je houvast en focus zullen geven om het leven weer op te pakken.

Je volgt deze workshop op een mooie inspirerende locatie, onder begeleiding, met volledige verzorging van drankjes, lunch en versnaperingen. Je ontvangt een persoonlijk werkboek, een leesboek naar keuze over deze krachtige methode én krijgt 100% garantie op het vinden van jouw vijf persoonlijke doelen.

Na het afronden van de workshop, ontvang je nog 90 dagen online coaching om het geleerde ook daadwerkelijk te gaan toepassen!

 

Training op het werk:

Als jij of je partner ziek wordt, heeft dat invloed op je werk. Het kan je concentratievermogen en/of energie niveau beïnvloeden, maar ook je rol binnen het team en op je collega’s.

Hoe ga jij hiermee om? En hoe ga je daar als team mee om? Wat zijn de behoeftes en hoe maak je zaken bespreekbaar? Welke invloed heeft dit op het functioneren van het team en wat kan er verbeterd worden?

WEERinREGIE ondersteunt teams hierbij. Dat doen we op basis van de DISC persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft de persoonlijke voorkeuren in communicatie, gedragsstijl en talenten weer. Elke persoon heeft een unieke combinatie van de vier stijlen. Door inzicht te krijgen in de stijl van jezelf en elkaar, wordt duidelijk hoe capaciteiten en talent benut kunnen worden. Het bevordert open communicatie, versterkt relaties en onderlinge samenwerking in teams en vergroot de effectiviteit.

De trainingen worden op verzoek en op maat gemaakt. Prijzen worden berekend aan de hand van het aantal uren training, inclusief de voorbereidingstijd.

Trainingen kunnen zowel op eigen locatie, als elders worden gegeven. Voor een buitenlocatie zijn er diverse mogelijkheden, zoals bos, in het weiland, in een fort, in de bloemkassen etc. De kosten voor locatie en eventuele catering wordt doorberekend in de totaalprijs.

Neem voor vragen over alle mogelijkheden contact op!

 

Loopbaancoaching:

Je spendeert een groot deel van je tijd aan werk, maar wat doe je als je je beseft dat dat werk niet meer bij je past?

Na een ernstige ziekte, besef je je vaak maar al te goed hoe kostbaar het leven is. Veel mensen kijken dan als het ware terug op wat ze hadden: hun sociale contacten, hun woonsituatie, hun relatie en ook hun werk nemen ze vaak onder de loupe om te bepalen hoe ze verder willen. Het komt dan ook regelmatig voor dat mensen na ziekte, beseffen dat ze op hun werk niet meer op hun plek zitten, of dat ze door de gevolgen van de ziekte niet meer geschikt zijn voor hun oude baan.

Met een loopbaantraject nemen we jouw kwaliteiten, waarden en persoonlijke stijl onder de loupe. We beginnen met de basis: JIJ! Wat wil je, wat kun je en wat vind je leuk? Als we dit in kaart hebben gebracht, ga je door middel van leuke oefeningen, opdrachten en een assessment ook aan de slag met het in kaart brengen van jouw talent, voorkeuren en wensen. Een traject neemt ongeveer 4 tot 6 maanden in beslag. We werken toe naar een persoonlijk ontwikkelingsplan en we ronden af met een loopbaanadvies, zodat jij precies weet welk type baan en werkomgeving past bij je huidige situatie en wensen.

Heb je nog vragen over één van bovenstaande diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

This site is protected by wp-copyrightpro.com