Je moet het zelf doen, maar niet alleen

Ik weet hoe lastig het is om weer zingeving te vinden wanneer je het gevoel hebt dat je op een andere manier verder wil. Vaak weet je vooral wat je niet meer wil, Maar wat dan wel?

Over mij

Op het moment dat jij of een dierbare de diagnose kanker te horen krijgt, staat je wereld stil. Althans zo lijkt het. Ineens ben je je zorgeloosheid, vertrouwen en zekerheid kwijt.

Mijn vader was gediagnostiseerd met kanker en overleed in 2007 na een kort ziekbed. Ik besefte hoe belangrijk het is om dan de regie over je leven te blijven houden. En ook wat het betekent voor mantelzorgers.

Het lijkt alsof je geen controle hebt. Ben je aan het overleven i.p.v. echt leven?

Met coaching ondersteun ik mensen met kanker, ex-patiënten en mantelzorgers én werkgevers die professionele hulp willen inschakelen voor hun werknemers. Ik voel me gezegend dat ik mensen terug kan geven wat ze zijn verloren: sterretjes in hun ogen en de regie in handen.

Wat moet je verder van mij weten?

  • HBO Verpleegkundige (BIG geregistreerd)
  • Post HBO-studie ‘psychosociale ondersteuning bij kanker
  • ACT (Acceptance & Commitment Therapy) professional
  • MBCT (Mindfulness  Based Cognitive Therapy in medische setting)
  • Gecertificeerd life-, loopbaan en cancer care coach Big Five for Life™
  • Gecertificeerd DISC trainer
  • Aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches)

Radioprogramma NH radio: "Waarheen, waarvoor"

met Koop Geersing

https://www.mixcloud.com/kgeers01/200308-waarheen-waarvoor-nh-radio/

Hulp bij kanker is onmisbaar

 

Vaak geeft kanker mensen het gevoel dat ze geleefd worden. Misschien voelt dat voor jou ook zo en denk je dat alles je overkomt. Het idee dat je zelf nog maar weinig invloed hebt op de situatie is vaak beangstigend.

Ik coach mensen met kanker, ex-patiënten en mantelzorgers met maatwerktrajecten. Ook geef ik duurzame, effectieve coaching en training aan werknemers via hun werkgevers.

Daarvoor gebruik ik een bewezen methodiek, die je stimuleert om jouw ‘reden van bestaan’ te formuleren: datgene dat jij wilt zien, doen en beleven in je leven.

Lijkt je baan steeds meer ‘zonde van je kostbare tijd’?

Staat je relatie op springen? Scheiding na kanker komt best regelmatig voor helaas.

Wil je niet meer alleen werken om je hypotheek te kunnen betalen?

Ik weet hoe lastig het is om weer zingeving te vinden wanneer je het gevoel hebt dat je op een andere manier verder wil. Vaak weet je vooral wat je niet meer wil, maar wat dan wel?

Ik ben opgeleid als hbo-verpleegkundige (BIG geregistreerd) en ben al tientallen jaren thuis in de medische wereld. Die jaren ervaring zet ik graag in om je goed wegwijs te maken in de wereld van de zorgverlening. Die kan soms beste ingewikkeld zijn. Ik kan ik je goed adviseren over aanvullende ondersteuning, zoals psychologische hulp, oedeemtherapie, gespecialiseerde fysiotherapie, lotgenotencontact of creatieve therapie. Ik schakel daarvoor ook mijn netwerk in, zodat je snel terecht kunt.

Ik geloof in leven vanuit eigen kracht, zowel in ziekte als in gezondheid. Ik laat mensen hun kracht hervinden. Zodat ze doen waar ze goed in zijn én waar ze energie uithalen.

Sandrine Kwast
Omdat je het zelf moet doen, maar niet alleen.

Podcast "Wat versta jij onder gezondheid"

met Sandrine Kwast

https://open.spotify.com/episode/7202LixiDuiHwkVEbv43yA

Karin, Hillegom

Als je erachter wilt komen wat er écht toe doet in je leven, hoe je daar actie op kunt ondernemen en hoe je óók met je verstand en gedachten om kunt gaan, kan ik de masterclass Mentale gezondheid van Sandrine van harte aanbevelen!

Lees meer

Marjan, Amstelveen

Voordat ik de hulp van Sandrine inschakelde, liep ik aan tegen het feit dat ik mijn ziekte totaal nog niet verwerkt had. Ik merkte dat ik mijn leven leefde zoals ik dit deed voordat ik ziek werd doordat ik het lastig vond om nee te zeggen tegen mijn familie en...

Lees meer

Lonneke, Amstelveen

"Nadat ik het behandelingsproces van kanker had afgerond, liep ik vast. Ik had het gevoel dat ik aan het verdrinken was, kon geen onderscheid meer maken in wat belangrijk voor me was en wat eigenlijk minder belangrijk was waardoor alles me enorm raakte. Ik had totaal...

Lees meer
×

Welkom!

Via de knop hieronder kun je me direct een whatsapp bericht sturen.

× Wil je direct contact?