Retreats

Kan jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken? Wil je investeren in je gezondheid op een inspirerende en motiverende manier? Niet gelijk een heel traject, maar een dag, of twee, voor jezelf?

Ik organiseer verschillende (dag)retreats die allemaal als doel hebben om de balans tussen je hoofd en hart te herstellen. Of misschien beter: uit je hoofd en in je lijf. Je leest er hieronder meer over.

 

Bodymind retreats 

Als bodymindcoach en holistisch therapeut, probeer ik balans te brengen in hoofd en gevoel. We zitten namelijk veel in ons hoofd en hebben wat minder contact met ons gevoel. Dat zorgt op den duur voor klachten omdat we de signalen van ons lichaam niet of veel te laat opmerken. 

In mijn dagretreats ga je op een laagdrempelige manier in een comfortabele setting aan het werk met het herstellen van je hoofd-hart balans. Je leert (weer) te voelen en op je gevoel en intuitie te vertrouwen. 

Een dagretreat volgen is even pure aandacht aan jezelf besteden. Even niet bezig zijn met de zorg voor anderen, of ballen hooghouden. Dit is helemaal voor jou! Een moment op op te laden, om inzichten te krijgen en je te helpen beter voor jezelf te zorgen.

Je hebt de keuze uit meerdere retreats. De variatie zit in het dagprogramma en de locatie. Veel plezier met uitkiezen!