Wat anderen zeggen over mij, zegt zoveel meer dan wat ik te vertellen heb….

Hoe ik mezelf zou beschrijven

 

Mijn benadering is zacht en uitnodigend. Ik vind het belangrijk dat mensen zich vooral veilig voelen om te delen wat ze willen delen. Ik oordeel niet en probeer je uit te nodigen te onderzoeken wat er in je hoofd en lijf gebeurt. De thema’s die voorbijkomen zijn over het algemeen zwaar. Kanker, trauma en/of verlies brengt nou eenmaal heftige emoties met zich mee. Maar zwaar hoeft niet te betekenen dat er geen humor kan zijn. Ik hou er dan ook van om óók de lichte kant te bekijken.

Een paar uitspraken over mij zijn:

Sandrine heeft liefdevolle aandacht voor de ander.

In gesprekken is ze helpend door haar volhardendheid, ze blijft ‘pellen’ tot je bij de kern komt. En dat op een zachte en zorgzame manier.

Ik voelde me gelijk op m’n gemak. Sandrine is sensitief, oprecht en terwijl het serieus is, is er ook ruimte voor een lolletje waardoor het niet als alleen maar heel zwaar voelt.

Hieronder lees je een aantal recensies over mijn trajecten, workshops, trainingen en retreats.

Het ziek worden heeft voor mij gewerkt als een ‘reset’. Mijn oude ik bestaat niet meer. Ik wilde mijn nieuwe ik ontdekken. Maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Sandrine heeft mij met veel geduld helpen ontdekken waar ik goed in ben, waar ik afscheid van ga nemen en wat ik écht wil. Ik zie de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.

Lonneke

Gedurende een zwaar medisch traject volgde ik coaching i.c.m. mindfulness bij Sandrine Kwast, oprichter van WEERinREGIE.

Ze leerde me reflecteren op mijn situatie en hoe ik daar het beste mee om kon gaan. Dat gaf heel veel steun.

Sandrine beschikt over een uitgebreid palet van vaardigheden waarmee ze mij voortdurend uitdaagde om mijn innerlijke kracht te gebruiken en nieuwe wegen te ontdekken m.b.t. mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Sandrine en ik hadden regelmatig diepgaande gesprekken waarbij veel ruimte was voor emoties. Deze werden door haar professioneel geleid en ingekaderd.

Dit traject met Sandrine heeft mijn leven verrijkt en ik kijk al uit naar een vervolg.

Anoniem

Het ‘Lijf & Brein’ weekend is een cadeautje voor jezelf als het even niet lekker gaat!

Cindy

Wat ik tijdens het ‘Lijf & Brein’ weekend geleerd heb? Je hoeft niet los te laten. Je kunt ook anders leren vasthouden.

Floor

Als je erachter wilt komen wat er écht toe doet in je leven, hoe je daar actie op kunt ondernemen en hoe je óók met je verstand en gedachten om kunt gaan, kan ik Sandrine van harte aanbevelen!

Karin

Woorden kunnen niet beschrijven hoe blij ik ben met dit traject!

Om samen met Sandrine door mijn proces te zijn gegaan.

Met liefde heeft ze mij ontvangen, opgevangen  en bij de hand genomen. Om mijn wirwar aan gedachten en emoties op een rijtje te krijgen.

Bedankt voor je liefde, steun, geduld, luisteren oor, woorden en verzorging!

Ilse

Nadat ik het behandelingsproces van kanker had afgerond, liep ik vast.

Ik had het gevoel dat ik aan het verdrinken was, kon geen onderscheid meer maken in wat belangrijk voor me was en wat eigenlijk minder belangrijk was waardoor alles me enorm raakte. Ik had totaal geen zelfvertrouwen en grenzen meer.

De coaching heeft mij geholpen om weer onderscheid te maken in belangrijke en minder belangrijke zaken, waardoor ik meer energie overhoud om in de belangrijke zaken te steken.

In een zeer prettige en veilige omgeving en door erkenning en herkenning is mijn zelfvertrouwen een stuk sterker geworden.

Ik raad het iedereen die met zichzelf in de knoop zit, om wat voor reden dan ook, aan om de hulp van Sandrine in te schakelen!

Anoniem

Ik kreeg na al wat ellendige jaren vorig jaar de diagnose kanker en zag even door de bomen het bos niet meer. Ik wist niet meer waar ik moest beginnen om alles weer op orde te krijgen, waar moest ik de prioriteiten leggen.

Om die reden heb ik toen, met hulp van mijn werkgever, Sandrine kunnen inschakelen.

Voor mijn werkgever was dit ook een waardevol traject. Ik ben kunnen blijven functioneren en niet uitgevallen.

Maar ik heb sowieso het geluk dat mijn werkgever het (geestelijk) gezond blijven van hun personeel belangrijk vindt. En ze mij hiermee dus ook echt wilden ondersteunen.

De hulp van Sandrine heeft er voor gezorgd dat ik boven water heb gekregen wat ik wil en waar ik sta in het leven. Bovendien is Sandrine is een warme persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt.

Ik kan nu meer genieten door elke dag wel een bijzonder moment te vinden.

Petra

Voordat ik de hulp van Sandrine inschakelde, liep ik aan tegen het feit dat ik mijn ziekte totaal nog niet verwerkt had.

Ik merkte dat ik mijn leven leefde zoals ik dit deed voordat ik ziek werd doordat ik het lastig vond om nee te zeggen tegen mijn familie en vrienden.

Ik heb de coaching als ontzettend prettig ervaren, er hing een relaxte sfeer en Sandrine is kundig is wat ze doet.

Ik heb veel opgestoken van dit traject, waaronder het naar mijn lichaam luisteren. Hoe vervelend het ook is, de kanker en behandelingen hebben een grote impact op je lichaam. Hier heb ik mezelf nu al voor een groot deel bij neergelegd.

Ik zeg vaker nee tegen dingen, luister beter naar mijn lichaam en heb goed voor ogen wat ik nodig heb op dit moment. 

Marjan