Recensies

“Top workshop, enthousiaste coach. De kleine groep deelnemers vond ik ook erg prettig. De verschillende achtergronden van iedereen maakte het extra leerzaam” 

“Heel leerzaam, vertrouwde sfeer en intensief intiem. Ik heb inzicht gekregen in wat voor mij heel belangrijk is. Ik begrijp nu wat ik wel en ook wat ik niet nodig heb. Met humor en soms met een traan, heb ik nu duidelijkheid gekregen; ik ga nog beter voor mezelf zorgen zonder me druk te maken over wat anderen van mij denken” 

“Sandrine gaf heel duidelijk aan dat ik het proces van de workshop moest vertrouwen en dit gaf me houvast. Het was duidelijk waar ik naartoe werkte. De workshop geeft me focus op waar het voor mij nu om gaat in mijn leven. Ik weet nu wat belangrijk is en hoe ik mijn doelen kan gaan bereiken. Het was erg fijn om daarbij tijd aan jezelf te kunnen besteden en in alle rust inzichten te krijgen”

“Erg goede workshop, duidelijk en precies lang genoeg! Ik vond het een prachtige ervaring in een goede sfeer met een hele fijne groep mensen”

“Bijzonder prikkelend en motiverend”